Site-ul www.Licentiat.ro,  este administrat de Mircia Elena-Roxana PFA, având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 33799681, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. F27/840/2014, cu sediul în Strada Smirodava, Bl.23A, ap.54, Roman,Neamț,România. E-mail: support@licentiat.ro.
Utilizatorul este acea persoană fizică sau persoană juridică care vizitează, accesează site-ul www.Licentiat.ro sau care utilizează Serviciile oferite de site-ul www.Licentiat.ro.
Cumpărătorul este acel Utilizator care a efectuat minim o comandă pe site-ul www.Licentiat.ro.
Administratorul reprezintă  persoana care supraveghează funcţionarea în bune condiții a site-ului şi gestionează relaţiile cu Utilizatorii.

Formularul de Contact este formularul disponibil pe site-ul www.Licentiat.ro  prin intermediul căruia orice Utilizator al site-ului poate intra în contact cu Administratorul site-ului www.Licentiat.ro.
Produsele/Serviciile oferite de Mircia Elena-Roxana PFA , prin intermediul site-ului Licentiat.ro  reprezintă furnizarea către Client a accesului electronic la materialele electronice disponibile pe site-ul Licentiat.ro,cu respectarea   Termenilor și Condițiilor prezenți.

Zilele lucrătoare, ca interval de timp, precizate în prezentele condiţii, se calculează începând cu următoarea zi lucrătoare după ziua în care a fost trimisă comunicarea/emailul.

Termenii și Condițiile prezentați reprezintă un contract la distanță încheiat între Mircia Elena-Roxana PFA și Dvs.,în calitate de Utilizator/cumpărător, contract ce își produce efectele de la data acceptării electronice de către client.
Acceptarea electronică a Termenilor și Condițiilor înseamnă că Utilizatorul/cumpărătorul a luat cunoștință de prezenții Termeni și Condiții, a citit, a înțeles și este de acord cu respectarea Termenilor și Condițiilor expuși în prezentul contract.

Accesarea și utilizarea site-ului www.Licentiat.ro presupune acceptarea Termenilor și Conditiilor de Utilizare precum și a condițiilor descrise în această denegare de responsabilitate. Vă rugăm să părăsiți acest site dacă nu sunteți de acord cu vreun aspect al Termenilor și condițiilor prezentați.
Site-ul www.Licentiat.ro este un proiect online care are ca scop oferirea de materiale,informații ce pot fi utilizate de către client ca sursă de documentare în realizarea propriei lucrări de licență/disertație,grad didactic,etc.pe un subiect similar.

Lucrările comandate și descărcate de pe site pot fi utilizate doar ca sursă bibliografică în crearea unei lucrări proprii, autentice.

Baza noastră de date conține lucrări realizate pe comandă de diverși colaboratori.Documentele transmise sunt in format document Word.

1. Comunicarea între administratorul site-ului www.Licentiat.ro și Utilizator/client

Prin efectuarea unei comenzi pe site, Clientul/Utilizatorul  este de acord cu forma de comunicare (telefonică sau prin e-mail) prin care  Mircia Elena-Roxana PFA iși desfășoară operațiunile pe site-ul Licentiat.ro.
Utilizatorul/Clientul înţelege şi acceptă că:
-    este obligaţia lui să se asigure că va furniza către Mircia Elena-Roxana PFA o adresă de e-mail validă pentru a  primi nerestricţionat/nefiltrat notificări din partea Licentiat.ro;
-    în cazul în care, adresa de e-mail nu este validă sau din motive independente de  Mircia Elena-Roxana PFA , email-urile transmise de către Mircia Elena-Roxana PFA nu ajung deloc sau în timp util la Client/Utilizator, Mircia Elena-Roxana PFA nu va fi trasă la răspundere şi sub nicio formă nu se va considera că serviciile oferite de Mircia Elena-Roxana PFA nu au fost livrate cu succes.

2. Disponibilitatea produselor

Prețurile de achiziție ale produselor prezentate pe site sunt considerate fără TVA.
O comandă neconfirmată nu este considerată în niciun moment de către Mircia Elena-Roxana PFA  ca având valoarea unui contract.

3. Accesul în vederea lansării unei comenzi

Accesul în vederea efectuarii unei comenzi îi este permis oricărui Cumpărător/Utilizator.
Pentru motive întemeiate, Mircia Elena-Roxana PFA are dreptul de a restricționa accesul Clientului/Utilizatorului la efectuarea de comenzi și/sau la modalitățile de plată acceptate, în condițiile in care consideră că acțiunile clientului pe site,conduita acestuia aduc prejudicii site-ului Licentiat.ro.
În cazul apariției unei astfel de situații, clientul poate contacta Administratorul pe adresa de email specificată,pentru a i se aduce la cunoștință motivele care au condus la luarea acestei decizii.
Mircia Elena-Roxana PFA nu garantează și nu își asumă răspunderea pentru produsele prezentate pe site,nu își asumă răspunderea pentru lucrările prezentate pe site care sunt incomplete* sau care nu sunt actualizate.
notă:
* Prin lucrare incompletă se înţelege o lucrare despre care, în pagina de prezentare a acesteia sunt precizate anumite detalii (cuprins, conţinut) şi în arhiva acesteia nu se regăseşte tot conţinutul respectiv. Nu se consideră incompletă o lucrare descărcată de client de pe site-ul www.Licentiat.ro  care nu conţine toate informaţiile la care se aşteaptă Clientul, în condițiile în care lucrarea respectivă conţine detaliile specificate în pagina de prezentare a acesteia.

4. Modalitatea de plată

Pentru achiziționarea produselor de pe site-ul nostru,plata se efectuează prin transfer  bancar în contul bancar deschis la Banca Transilvania.Comanda va fi onorată imediat ce plata efectuată de client va fi confirmată.
Dacă plata se efectuează de la orice altă bancă din România atunci livrarea produsului comandat şi achitat se confirmă şi trimite în maximum 24 de ore. Excepţie fac plăţile efectuate în zilele de vineri când livrarea se onorează în ziua de luni la orele 10.

5. Dreptul de proprietate intelectuală

Denumirea, designul, logo-ul, însemnele grafice şi orice altă informaţie electronică disponibilă pe Licențiat.ro, sunt proprietatea Mircia Elena-Roxana PFA şi nu pot fi preluate, copiate sau utilizate, fără acordul scris al Mircia Elena-Roxana PFA.

Serviciile/produsele livrate către client sunt în concordanță cu regulile academice generale, iar drepturile de autor pentru aceste servicii /produse sunt și vor rămâne proprietatea www.Licentiat.ro.
Clientul/Utilizatorul înţelege şi acceptă că Mircia Elena-Roxana PFA nu îi furnizează / transferă drepturi de proprietate asupra materialelor electronice pentru care achiziţionează accesul sau asupra conţinutului acestor materiale.
Clientul înţelege şi acceptă că are obligaţia de a utiliza materialele descărcate de pe site-ul Licentiat.ro şi informaţiile cuprinse în cadrul acestora doar în scop personal (pentru documentare și informare).În plus,  se interzice cu desăvârșire copierea, reproducerea, transmiterea, publicarea, vânzarea parţială, integrală sau modificată a materialelor descărcate de pe site-ul Licentiat.ro sau a oricărei părţi ale acestora.
După efectuarea plății de către client și descărcarea lucrării achiziționate , nu urmărim și nu ne asumăm responsabilitatea pentru  modul în care aceasta este utilizată de către client.Nu ne asumăm răspunderea pentru cazurile de plagiat!
Utilizatorii au dreptul să utilizeze oferta numai în scopuri legale.
Toţi Utilizatorii înţeleg şi acceptă că au obligaţia de a respecta drepturile de proprietate ale oricărei persoane (fizice sau juridice) conform Legii 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

6. Politica de retur

www.Licentiat.ro permite accesul utilizatorilor la documente în format electronic,furnizate in format digital și care pot fi descărcate prin internet.

Potrivit art.16 al Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014, „sunt exceptate de la dreptul de retragere contractele la distanță care au la bază furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului și după ce acesta a confirmat ca a luat cunoștință de faptul că își va pierde dreptul la retragere.”
www.Licentiat.ro își rezervă dreptul de a refuza returnarea serviciilor oferite,în condițiile în care clientul a descărcat documentul pentru care a achiziționat serviciul de acces.

Clientul a luat cunoștință și a acceptat faptul că, prin accesarea link-ului care îi permite descărcarea documentului comandat:
-    Se consideră încheiat și furnizat serviciul de acces la documentele în format electronic;
-    Se consideră finalizat și executat contractul de prestări servicii la distanță;
-    Clientul nu mai are dreptul de a solicita retragerea din contractul la distanță și nu mai poate solicita returul serviciului achizitionat.

7. Litigii

Orice litigiu apărut între Client/Utilizator și Mircia Elena-Roxana Persoană Fizică Autorizată va fi soluționat pe cale amiabila. În cazul in care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată competente de la sediul Persoanei juridice prestatoare de servicii.
Între părti se aplică legislația în materia contractelor la distanță și a comerțului online.

8. Conciliere

În cazul în care  întâmpinați probleme cu o comandă, vă rugam sa ne contactați la support@licentiat.ro, telefon 0744-115231.

Mircia Elena-Roxana PFA îşi rezerva dreptul de a modifica şi actualiza în orice moment conţinutul site-ului Licentiat.ro, precum şi Termenii și condițiile prezente, fără o notificare prealabilă.

Produs adăugat pentru comparare.