Lucrari de Disertatie realizate de redactori specializati licentiat.ro

Lucrari de Disertatie

Documentare online unde veti gasi o colectie de lucrari de disertatie realizate in diverse domenii, lucrari ce pot servi ca model de elaborare si sursa de documentare pentru propria dvs. lucrare de absolvire.

Filtre active

Analiza particularitatilor activitatii de...

Pret 180,00 lei

Cercetarea de marketing constituie culegerea, prelucrarea, înregistrarea, analiza şi/sau interpretarea datelor  necesare pentru elaborarea deciziilor de marketing. Cercetarea de marketing cuprinde atât cercetarea pieţei, cercetarea concurenţei, cercetarea macromediului, cercetarea produsului şi cercetarea celorlalte elemente ale mixului de marketing, cât şi datele interne ale companiei ce prezintă relevanţă pentru marketing. 

Comunicarea interna-element al corporativitatii

Pret 160,00 lei

Comunicarea internă oferă de asemenea angajaţilor informaţii importante în legătură cu postul pe care îl ocupă, organizaţia în care lucrează, mediul extern sau informaţii despre alţi colegi de-ai lor. Comunicarea poate contribui la motivarea angajaţilor, consolidarea încrederii, crearea unei identităţi comune sau poate mări implicarea personală; ea oferă indivizilor un mod de a-şi exprima sentimentele, de a împărtăşi speranţele şi ambiţiile şi de a celebra şi rememora realizările.

Consiliul Europei

Pret 200,00 lei

De lɑ înfiinţarea sɑ în ɑnul 1949, Consiliul Europei ɑ fost, este şi vɑ rămâne o forţă deosebită privind reconcilierea, pacea şi cooperarea, ɑncorɑtă în pɑtrimoniul nostru comun cât şi în vɑlorile şi principiile noɑstre comune din sferɑ drepturilor omului şi democrɑţiei plurɑliste. 

Constrangerile religioase in viata cotidiana

Pret 150,00 lei

Constrângerile impuse de practicarea Cabala determină variații ale stilului de viață față de majoritatea populației din cele două orașe. Se observă o diferențiere între Tel Aviv și New York. În New York, un membru Cabala nu poate lucra în orice domeniu deoarece trebuie să respecte ziua de Shabbath. În Tel Aviv, dată fiind structura confesională a Israelului, acest aspect nu este o constrângere.

Contabilitatea si gestiunea rezultatului...

Pret 200,00 lei

Contabilitatea de gestiune înregistrează cheltuielile pe destinaţii, prin colectarea şi repartizarea lor pe obiect de activitate pentru calculul costului produselor, serviciilor, activităţilor şi funcţiilor. Aşadar, în actualul sistem de contabilitate „cheltuiala” face parte din obiectul contabilităţii financiare, iar „costul” şi calculul acestuia reprezintă obiectul contabilităţii interne de gestiune.

Evolutia fondului forestier in muntii...

Pret 280,00 lei

Conceptul de teledetecţie face referire la un sistem de observare a Pământului care măsoară fluxul de energie electromagnetică produs de suprafaţa terestră şi energia electromegnetică reflectată sau emisă de obiectele de la care se doreşte să se obţină informaţii.

Sistemul de teledetecţie implică, pe lângă imagine sau informaţia digitală provenită de la senzorii satelitului, şi amplasarea unor senzori similari plasaţi pe verigi intermediare, care oferă imaginea, informaţia unei aplicaţii spaţiale cu caracter de program operaţional ce funcţionează în cadrul unui sistem complex.

Expertiza accidentelor de circulatie

Pret 250,00 lei

Necesitatea armonizării normelor juridice în domeniul circulaţiei pe drumurile publice cu realităţile actuale, precum şi cu prevederile şi practicile internaţionale în domeniul circulaţiei pe drumurile publice, a determinat elaborarea, în urmă cu aproape un deceniu, de către Ministerul de Interne, a unui proiect de act normativ, sub forma forma unui „Cod al circulaţiei rutiere”. Acest proiect a fost înaintat de către Guvern, la data de 14 noiembrie 1992, Camerei Deputaţilor, care l-a adoptat în 1997.

Impactul adoptarii monedei euro in economia...

Pret 240,00 lei

Euro înseamnă, o politică monetară fermă cu un singur obiectiv fundamental - stabilitatea în plan monetar. În acelaşi timp, introducerea monedei euro pune bazele unui edificiu la a cărui ridicare va trebui să participăm cu toţii. Pentru a nu se transforma într-o realitate tot mai îndepărtată, economia românească trebuie să fie axată pe politici de stabilizare, care să aducă în următorii ani, o încercare de apropiere a indicatorilor macroeconomici de limitele impuse de Uniunea Europeană.

Recrutarea si selectia personalului in cadrul...

Pret 190,00 lei

Recrutarea resurselor umane constituie procesul managerial de menţinere şi dezvoltare a surselor interne şi externe propice necesare asigurării cu un personal competitiv în scopul atingerii obiectivelor organizaţionale. Din aceste considerente, recrutarea poate fi definită ca fiind un proces activ, îndeosebi atunci când organizaţia îşi propune păstrarea anumitor legături, ori a unor contacte cu sursele existente de recrutare.

Produs adăugat pentru comparare.